Welkom bij Jong Perspectief

Jong Perspectief helpt kinderen en jongeren van 6 tot 24 jaar te bouwen aan een toekomst met Perspectief. Zij doet dit door middel van een maatjesproject.

In het maatjesproject van Jong Perspectief (JP) worden volwassen vrijwilligers één op één aan kinderen en jongeren gekoppeld die in hun dagelijks bestaan wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De vrijwilliger is geen hulpverlener, maar coacht de jongere op basis van eigen levenservaring.

Daarbij biedt de vrijwilliger een luisterend oor, bevestigt de jongere in zijn eigenwaarde en reikt nieuwe perspectieven aan. Samen trekken ze een jaar als maatjes met elkaar op. 

 

Wil je meer weten? 
Klik hier voor filmpjes van maatjeskoppels of klik door naar meer informatie op deze website.

Bellen mag natuurlijk ook. Diana, Nienke, Karin en Joyce vertellen je graag meer over de mogelijkheid van deelname aan het project. Zij zijn op maandag, dinsdag en donderdag van  9.00 – 14.00 uur te bereiken op 079 - 750 22 33.
Of mail naar: info@jongperspectief.nl

Twitter

  • Jong Perspectief: 24/10/16
    Jongere (19) stond onverwachts op stoep bij vrijwilliger om te vertellen hoe het met hem gaat (4 jaar geleden maatjes) #mooi #erkenning
  • Jong Perspectief: 24/10/16
    @BvKzoetermeer @CUSGPZoetermeer @CDAZoetermeer Mooi initiatief! Wij zijn erbij!!
meer berichten ›
Meer informatie of vragen?
079 - 750 22 33
Logo AnbiJong Perspectief heeft
de ANBI status
informatie ›
logo gemeente zoetermeer logo Madurodam logo fonds 1818 logo Zonnige Jeugd logo kinderhulp logo gemeente pijnacker nootdorp logo Rabobank