Spelregels

  • Om in aanmerking te komen voor koppeling aan een volwassen maatje ben je tussen de 6 en 24 jaar. 
  • Van jou wordt verwacht dat je gemotiveerd bent om aan je toekomst te werken en dat je goede afspraken met je maatje maakt zodat het voor jullie beiden voldoening oplevert. De professionals van Jong Perspectief begeleiden jullie daarbij. Als het niet lekker loopt kun je altijd bij hen aankloppen. 
  • Bij het tot stand brengen van een koppeling houden de professionals van Jong Perspectief rekening met jouw voorkeur en wensen en zoeken daarbij een geschikt maatje. Wanneer het klikt tussen jullie beiden kan het avontuur beginnen. Klikt het niet dan wordt er verder gezocht tot dat er iemand is gevonden met wie je het wel ziet zitten. 
  • Je komt niet in aanmerking voor het project wanneer je ernstige psychische problemen hebt, zwaar verslaafd bent of geen vaste woon- of verblijfplaats hebt. Daarvoor zijn hulpverlenende instanties zoals Parnassia of Jeugdzorg meer geschikt. Wel is het bespreekbaar om na een traject in de hulpverlening ondersteuning van een maatje te krijgen die je dan helpt om vol te houden bij het bouwen aan je toekomst.

Twitter

meer berichten ›
Meer informatie of vragen?
079 - 750 22 33
Logo AnbiJong Perspectief heeft
de ANBI status
informatie ›
Gemeente zoetermeer Madurodam Fonds 1818 Zonnige Jeugd Kinderhulp Gemeente pijnacker nootdorp Rabobank Gemeente Lansingerland Kinderpostzegels