Vacature projectmedewerker

Datum: 13-09-2018

Word jij onze nieuwe collega?

Door uitbreiding van werkzaamheden is er een vacature Projectmedewerker voor 16-18 uur per week vanaf 1 november 2018.

Jong Perspectief is het maatjes- en mentorproject van Zoetermeer en omstreken, dat volwassen vrijwilligers één op één koppelt aan kinderen en jongeren die door diverse omstandigheden tijdelijk wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Samen ondernemen zij een jaar lang wekelijks leuke activiteiten met elkaar en bouwen een vertrouwensband op. Daardoor kan de jongere weer steviger in het leven komen te staan. Het maatjesproject bestaat nu ruim 12 jaar en blijkt in een duidelijke behoefte te voorzien.

Het betreft een veelzijdige functie binnen een klein team, waarbij je zowel te maken krijgt met operationele taken in het veld rondom de matching van vrijwilligers en jongeren en het organiseren van groepsbijeenkomsten, als taken op kantoor ter ondersteuning van het proces. Er is ruimte voor eigen inbreng t.a.v. de verdere ontwikkeling van het project. De werkuren worden in onderling overleg flexibel ingevuld, waarbij t.b.v. de werkzaamheden in het veld en de training en intervisie, de bereidheid dient te bestaan om ook in de avonduren inzetbaar te zijn.

Wij zoeken voor deze functie iemand met een enthousiaste en flexibele instelling en een afgeronde HBO-opleiding op het terrein van de Jeugdhulpverlening of Maatschappelijk Werk met relevante werkervaring, bij voorkeur ook met het werken met vrijwilligers. Gezien de leeftijdsopbouw van het huidige team, gaat de voorkeur uit naar een projectmedewerker tussen de 25 en 35 jaar (bij voorkeur afkomstig uit Zoetermeer). Wij bieden een leuke werkkring in een klein en enthousiast team.

Kijk voor meer informatie en een uitgebreidere functieomschrijving op www.jongperspectief.nl of bel 079-7502233(maandag, dinsdag, donderdag tussen 9.00 en 14.00 uur)

Ben je geïnteresseerd in deze functie en heb je affiniteit met de leefwereld van jongeren? Stuur dan voor 27 september 2018 een brief met motivatie en een curriculum vitae naar:
Stichting Jong Perspectief Zoetermeer e.o. , Croesinckplein 24-26, 2722EA Zoetermeer of naar: info@jongperspectief.nl t.a.v. Joyce de Haan.‹ terug naar het overzicht


Twitter

meer berichten ›
Meer informatie of vragen?
079 - 750 22 33
Logo AnbiJong Perspectief heeft
de ANBI status
informatie ›
Gemeente zoetermeer Madurodam Fonds 1818 Zonnige Jeugd Kinderhulp Gemeente pijnacker nootdorp Rabobank Gemeente Lansingerland Kinderpostzegels