Aan de slag met elkaar tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst

Datum: 28-01-2019
Donderdag 24 januari hadden wij onze nieuwjaarsbijeenkomst voor onze vrijwilligers bij Stichting Piëzo! Na het heerlijke buffet werd iedereen flink aan het werk gezet bij de diverse workshops. Houtbewerking, bamboe schilderen, laminaat leggen, haken, banden plakken, het kwam allemaal voorbij.

Na het eten werd vrijwilliger Ad van de Rijt deze avond in het zonnetje gezet! Hij heeft inmiddels 7 maatjes bij Jong Perspectief mogen begeleiden. Hij is officieel erelid en is met een mooie oorkonde naar huis gegaan. Ad; Bedankt voor je inzet al die jaren! Ook werd onze voorzitter van het bestuur Ignas Wajon van Jong Perspectief in het zonnetje gezet. Ignas is inmiddels 12,5 jaar werkzaam bij ons! We hopen dat er nog vele jaren mogen volgen.

Kortom een heel gezellige, afwisselende avond. Stichting Piëzo bedankt voor jullie gastvrijheid en organisatie! Maatjes en thuismentoren bedankt voor jullie inzet, aandacht en energie het afgelopen jaar. We gaan er in 2019 weer een mooi jaar van maken met elkaar!

‹ terug naar het overzicht


Twitter

meer berichten ›
Meer informatie of vragen?
079 - 750 22 33
Logo AnbiJong Perspectief heeft
de ANBI status
informatie ›
Gemeente zoetermeer Madurodam Fonds 1818 Zonnige Jeugd Kinderhulp Gemeente pijnacker nootdorp Rabobank Gemeente Lansingerland Kinderpostzegels