Update wat betreft de versoepelingen rondom het coronavirus vanaf 1 juli

Datum: 02-07-2020
Per 1 juli zijn er door de overheid weer versoepelingen aangekondigd en daardoor hebben wij ook weer een aantal versoepelingen in het contact doorgevoerd.

Richtlijnen die Jong Perspectief hanteert vanaf 1 juli 2020.

Kan ik afspreken met mijn maatje?
Het is toegestaan om (thuis bij de vrijwilliger) af te spreken. Maar houd, als je maatje 12 jaar of ouder is, wel minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en was met regelmaat de handen. Belangrijk is om te overleggen met ouders of zij het ook goed vinden!  Bij verkoudheidsklachten, koorts of benauwdheid van jezelf of je huisgenoten (of van maatje en huisgenoten) niet afspreken.  Vermijd drukke plekken bij de activiteiten die je met je maatje onderneemt.

Kan ik afspreken met mijn mentorleerling?
Het schooljaar is bijna afgelopen, in de laatste weken houden we online contact (via telefoon & mail, videobellen, app-en, skypen, face-timen, etc.).  Met ingang van het nieuwe schooljaar is contact bij leerlingen thuis weer mogelijk met de regels zoals beschreven bij ‘kan ik afspreken met mijn maatje’.

Gebruik van eigen vervoer of OV?
Neem je je maatje mee in je eigen auto en je maatje is 12 jaar of ouder: gebruik beiden een mondkapje. Vermijd het reizen in de spits met OV, bij gebruik van OV is het dragen van een niet-medisch mondkapje verplicht.

Ik twijfel of ik wel zal afspreken met mijn maatje of mentorleerling.
Natuurlijk zijn de projectmedewerkers bereikbaar om te overleggen of bel/mail anders met het algemene nummer: 079-7502233, info@jongperspectief.nl

‹ terug naar het overzicht


Twitter

meer berichten ›
Meer informatie of vragen?
079 - 750 22 33
Logo AnbiJong Perspectief heeft
de ANBI status
informatie ›
Gemeente zoetermeer Madurodam Fonds 1818 Zonnige Jeugd Kinderhulp Gemeente pijnacker nootdorp Rabobank Gemeente Lansingerland Kinderpostzegels