Vacature projectmedewerker

Datum: 12-01-2021
Word jij onze nieuwe collega?

Jong Perspectief is het maatjes- en mentorproject van Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland dat volwassen vrijwilligers één op één koppelt aan kinderen en jongeren die door diverse omstandigheden tijdelijk wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Bij het maatjesproject ondernemen zij een jaar lang wekelijks leuke activiteiten met elkaar en bouwen een vertrouwensband op. Daardoor kan de jongere weer steviger in het leven komen te staan.
Het mentorproject is gericht op de begeleiding van kinderen en ouders bij de overstap naar de middelbare school. De vrijwilliger helpt met het plannen van huiswerk, leervaardigheden en andere schoolzaken. De leerling heeft met dit steuntje in de rug meer kans op een goede schoolloopbaan.
Het maatjes- en mentorproject bestaat nu 15 jaar en blijkt in een duidelijke behoefte te voorzien.

Projectmedewerker maatjes- en mentorproject
voor 16 uur per week

Door vertrek van onze huidige collega is er een vacature voor 16 uur in de week per 1 maart 2021.

Het betreft een veelzijdige functie binnen een klein team, waarbij je zowel te maken krijgt met operationele taken in het veld rondom de matching van vrijwilligers en jongeren, contact met verwijzers en het organiseren van groepsbijeenkomsten, als taken op kantoor ter ondersteuning van het proces. Er is ruimte voor eigen inbreng t.a.v. de verdere ontwikkeling van het project.
De werkuren worden in onderling overleg flexibel ingevuld, waarbij t.b.v. de werkzaamheden in het veld en de training en intervisie, de bereidheid dient te bestaan om ook in de avonduren inzetbaar te zijn.

Wij zoeken voor deze functie een persoon die zelfstandig kan werken en een enthousiaste en flexibele instelling heeft. Een afgeronde HBO-opleiding heeft op het terrein van de Jeugdhulpverlening of Maatschappelijk Werk en relevante werkervaring bij voorkeur ook met het werken met vrijwilligers.
Gezien de leeftijdsopbouw van het huidige team gaat de voorkeur uit naar een projectmedewerker tussen de 25 en 35 jaar. Mannen en mensen met een multiculturele achtergrond worden uitdrukkelijk uitgenodigd te solliciteren om een zo divers mogelijk team te vormen.
Wij bieden een leuke werkkring in een klein en enthousiast team.

Kijk voor een uitgebreidere functieomschrijving op het bestand onderaan de tekst en voor meer informatie over onze organisatie op deze website of neem contact op met projectleider Joyce de Haan, 06-17889361.

Ben je geïnteresseerd in deze functie en heb je affiniteit met de leefwereld van jongeren? Stuur dan voor 22 januari 2021 een brief met motivatie en een curriculum vitae naar:
Stichting Jong Perspectief Zoetermeer e.o. , Croesinckplein 24-26, 2722EA Zoetermeer of naar: info@jongperspectief.nl t.a.v. Joyce de Haan.

 functieomschrijvingprojectmedewerker.doc

‹ terug naar het overzicht


Twitter

  • Jong Perspectief: 03/02/21
    Het leukste overleg rond fondsaanvragen. De wethouders van @Madurodam verrassen me elk jaar weer met hun scherpe vr… https://t.co/kxhhjcFBB4
  • Jong Perspectief: 18/01/21
    RT @JoycedeHaanK: Op zoek naar een parttime baan waarbij je het verschil kan maken voor kwetsbare kinderen en jongeren en waarin voldoende…
meer berichten ›
Meer informatie of vragen?
079 - 750 22 33
Logo AnbiJong Perspectief heeft
de ANBI status
informatie ›
Gemeente zoetermeer Madurodam Fonds 1818 Zonnige Jeugd Kinderhulp Gemeente pijnacker nootdorp Rabobank Gemeente Lansingerland Kinderpostzegels