vacature administratief-financieel medewerker

Datum: 03-06-2021

Word jij onze nieuwe collega?

Onze huidige collega neemt na 10 jaar afscheid van Jong Perspectief en daarom zijn we per 1 augustus 2021 op zoek naar een enthousiaste

Administratief-financieel medewerker M/V
voor 16-20 uur per week

De werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de projectmedewerkers bij het bijhouden van de digitale dossiers, correspondentie met vrijwilligers, verwijzers en ouders, het bijhouden van het adressenbestand, het aanvragen van VOG’s.
Daarnaast behoren o.a. tot de werkzaamheden; het verzorgen van de maandrapportages, inboeken van facturen, doen van betalingen, verzorgen van de digitale nieuwsbrief en het up to date houden van de website.

Wij zoeken een kandidaat met ervaring in financieel administratieve en ondersteunende werkzaamheden en met een goede schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.
Die punctueel is en pro-actief, handig is met internetapplicaties en affiniteit heeft met de leefwereld van jongeren.

Wij bieden een leuke werkkring in een klein en enthousiast team met mogelijkheden voor eigen inbreng. Salariëring in overleg conform CAO-Sociaal Werk.

Maatjesprojecten brengen verschillende leefwerelden met zich mee. Bij Jong Perspectief staat diversiteit daarmee centraal. Sollicitanten met een multiculturele achtergrond worden uitdrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.

Kijk voor meer informatie over de organisatie op www.jongperspectief.nl of neem contact op met projectleider Joyce de Haan, 06-17889361.

Ben je geïnteresseerd in deze functie?
Stuur dan voor 21 juni 2021 een brief met motivatie en een curriculum vitae naar:
Stichting Jong Perspectief Zoetermeer e.o., Croesinckplein 24-26, 2722EA Zoetermeer of naar: info@jongperspectief.nl t.a.v. Joyce de Haan.‹ terug naar het overzicht


Twitter

meer berichten ›
Meer informatie of vragen?
079 - 750 22 33
Logo AnbiJong Perspectief heeft
de ANBI status
informatie ›
Gemeente zoetermeer Madurodam Fonds 1818 Zonnige Jeugd Kinderhulp Gemeente pijnacker nootdorp Rabobank Gemeente Lansingerland Kinderpostzegels