Vacature projectmedewerker maatjesproject

Datum: 07-06-2021

Word jij onze nieuwe collega?

Door vertrek van onze huidige collega is er een vacature per 1 augustus 2021 voor een

Projectmedewerker maatjesproject voor 16-20 uur per week

Het betreft een veelzijdige functie binnen een klein team, waarbij je zowel te maken krijgt met operationele taken in het veld rondom de matching van vrijwilligers en jongeren, contact met verwijzers en het organiseren van groepsbijeenkomsten, als taken op kantoor ter ondersteuning van het proces. Er is ruimte voor eigen inbreng t.a.v. de verdere ontwikkeling van het project. De werkuren worden in onderling overleg flexibel ingevuld, waarbij t.b.v. de werkzaamheden in het veld en de training en intervisie, de bereidheid dient te bestaan om ook in de avonduren inzetbaar te zijn.

Wij zoeken voor deze functie een persoon die zelfstandig kan werken en een enthousiaste en flexibele instelling heeft. Een afgeronde HBO-opleiding heeft op het terrein van de Jeugdhulpverlening of Maatschappelijk Werk en relevante werkervaring bij voorkeur ook met het werken met vrijwilligers.

Wij bieden een leuke werkkring in een klein en enthousiast team. Salariëring conform CAO-Sociaal Werk.

Maatjesprojecten brengen verschillende leefwerelden met zich mee. Bij Jong Perspectief staat diversiteit daarmee centraal. Sollicitanten met een multiculturele achtergrond worden uitdrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.

Kijk voor een uitgebreidere functieomschrijving op het bestand onderaan de tekst of neem contact op met projectleider Joyce de Haan, 06-17889361.

Ben je geïnteresseerd in deze functie en heb je affiniteit met de leefwereld van jongeren? Stuur dan voor 21 juni 2021 een brief met motivatie en een curriculum vitae naar: Stichting Jong Perspectief Zoetermeer e.o. , Croesinckplein 24-26, 2722EA Zoetermeer of naar: info@jongperspectief.nl t.a.v. Joyce de Haan

 functieomschrijvingprojectmedewerker.doc

‹ terug naar het overzicht


Twitter

meer berichten ›
Meer informatie of vragen?
079 - 750 22 33
Logo AnbiJong Perspectief heeft
de ANBI status
informatie ›
Gemeente zoetermeer Madurodam Fonds 1818 Zonnige Jeugd Kinderhulp Gemeente pijnacker nootdorp Rabobank Gemeente Lansingerland Kinderpostzegels