Voor jongeren

Voor jongerenPrettig je dag doorkomen valt soms niet mee. Afmaken waar je aan begonnen bent al helemaal niet. Thuis, op straat, de school, je vereniging, allemaal en overal willen ze wat van je. Jij wilt er zelf óók het beste van maken. Maar dat lukt je niet altijd zo gemakkelijk. Een beetje hulp kun je daarbij wel gebruiken.

Die steun is er! Er zijn namelijk mensen die voor jou tijd willen vrijmaken. Mensen met geduld en begrip voor jouw situatie. Dat doen ze niet omdat het hun beroep is, maar gewoon omdat ze jou een goede jeugd gunnen! Het zijn volwassen vrijwilligers die jou vanuit hun eigen levenservaring een steuntje in de rug willen geven.

Je wordt dan één op één gekoppeld aan een volwassen vrijwilliger die gedurende minimaal een jaar jouw maatje wordt en wekelijks een paar uur met je optrekt. Samen spreek je af hoe je die tijd met elkaar gaat invullen, waarbij jouw behoeften centraal staan. Dat kan hulp bij je huiswerk zijn, het leren omgaan met geld, een goed gesprek over je toekomst of samen activiteiten ondernemen zoals sporten, fietsen, uitstapjes maken of samen koken. Vul het zelf maar verder in…

Spelregels

Wil jij steun van een volwassen maatje?
Neem dan contact op met Diana, Dionne, Joyce, Annette, Mariska of Karin. Je kunt ons bellen of mailen. We zijn benieuwd naar je reactie. Doen!!!

Aanmelden

Alles nog een keertje nalezen? Lees de folder 'Heb jij al een maatje?'
Twitter

meer berichten ›
Meer informatie of vragen?
079 - 750 22 33
Logo AnbiJong Perspectief heeft
de ANBI status
informatie ›
Gemeente zoetermeer Madurodam Fonds 1818 Zonnige Jeugd Kinderhulp Gemeente pijnacker nootdorp Rabobank Gemeente Lansingerland Kinderpostzegels