Bestuur

 Ignas Wajon, voorzitter
‘Mensen, ook jonge mensen in staat stellen voldoende invloed uit te oefenen op de omgeving die voor hen van belang is, is altijd een drijfveer geweest in mijn werk. Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor mij ook in je vrije tijd je capaciteiten en talenten inzetten voor maatschappelijk belangrijke ontwikkelingen. Die twee zaken komen zowel in het onderwijs als in het maatjes- en vrijwilligersproject Jong Perspectief samen. Want wie in de jeugd investeert, investeert in onze toekomst.
  
 Diana Peeters, penningmeester
Ik vind het heel leuk vanuit mijn vak om met cijfers bezig te zijn. Bijzonder leuk dat  ik mijn bijdrage mag leveren als penningmeester bij deze mooie stichting Jong Perspectief. De stichting die ervoor zorgt dat een jongere samen met zijn vrijwilliger leuke activiteiten onderneemt en een fijne tijd beleeft en dat dit bijdraagt aan een goede toekomst.
  
 Louise Treffers-van Son, secretaris
Mijn levensmotto is "Samen kom je verder". Met dat motto wil ik graag mijn steentje bijdragen aan de stichting Jong Perspectief. Met mijn werk in het onderwijs, heb ik van dichtbij kunnen zien wat het hebben van een maatje kan betekenen voor een kind. Net dat stukje extra aandacht kan een wereld van verschil maken. Het is bijzonder dat zoiets kleins zo groots kan zijn. Toen ik zag dat er een vacature voor bestuurslid vrijkwam, heb ik geen seconde getwijfeld. Naast mijn baan in het onderwijs als intern begeleider, hoop ik dat ik een krachtige inbreng kan hebben om Jong Perspectief de steun te geven die ze nodig hebben. Om met kleine dingen grootse resultaten te boeken.
  
 Vanessa Verhoeven, bestuurslid
Vanuit mijn ervaring binnen de fondsenwereld, hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan het verstevigen van dit mooie initiatief met het oog op de toekomst. Krachtige verbindingen leggen met andere spelers in het veld, het behouden een brede financiering en de deskundigheid en relatie met vrijwilligers staan hierbij voor mij voorop. Ooit zelf begonnen in het jongerenwerk, weet ik hoe belangrijk het is vaste ‘bakens’ te hebben in je omgeving wanneer er veel om je heen gebeurt. Mooi om te zien hoe een maatjesproject als Jong Perspectief hier een rol in kan spelen. Hoe vrijwilligers met hun wekelijkse bezoekje echt verschil kunnen maken in het soms toch wel moeilijke leven van kinderen/jongeren. En hoe de jongeren anderzijds vrijwilligers –en ook ons als bestuursleden- weer kunnen verrassen met een jonge/scherpe blik en sterke schouders!
  
 Yvonne Bink-Winterkamp, bestuurslid
"In 1991 ben ik mij professioneel met kinderen bezig gaan houden.  Ik vind het heel fijn dat ik mij bij Jong Perspectief in kan zetten voor de jongere die even vast is gelopen. Het is fijn om te zien, dat als een jongere gekoppeld wordt aan een maatje, er een positieve ontwikkeling plaatsvindt. Niet alleen bij de jongere, ook een maatje kan hier positieve energie uit halen. Jong Perspectief is laagdrempelig en daar ligt de kracht van het maatjesproject, mooi om hier mijn bijdrage aan te kunnen leveren."
  
 Petra Graafland, bestuurslid
Nu ik de tijd en de mogelijkheid voor heb, vind ik het fijn om een bijdrage te kunnen leveren bij Jong Perspectief.  Ik was indertijd getroffen door een opmerking van een jongere van in de 20 die probeerde zijn leven weer op de rit te krijgen. Hij zei: ”ik moet het allemaal alleen doen, zou er geen gezin zijn die mij nog willen adopteren?” Toen ik voor het eerst hoorde van het maatjes project van Jong Perspectief moest ik aan hem denken. Een jaar iemand, die extra aandacht voor je heeft kan het verschil maken voor een kind of een jongere. Ik denk dat zoiets echt werkt!
  
  

Twitter

meer berichten ›
Meer informatie of vragen?
079 - 750 22 33
Logo AnbiJong Perspectief heeft
de ANBI status
informatie ›
Gemeente zoetermeer Madurodam Fonds 1818 Zonnige Jeugd Kinderhulp Gemeente pijnacker nootdorp Rabobank Gemeente Lansingerland Kinderpostzegels