Jong Perspectief Jaarverslag

Jaarverslag 2021

In 2021 hebben we nog meer te maken gehad met de problemen rond corona; koppelingen kwamen moeilijk op gang of zijn eerder afgerond, vrijwilligers haakten af, vaak al voor de start en er werd minder binding ervaren met de organisatie. Door het jaar heen hebben we veel online moeten organiseren. Dit heeft zijn weerslag gehad op het maatjes- en mentorproject. Desondanks zijn er een groot aantal vrijwilligers actief geweest in het afgelopen jaar bij het maatjes- en mentorproject in de ruim 140 matches.

Jong Perspectief heeft een beeldverslag gemaakt van het jaar 2021. Deze is te bekijken via deze link.

Jaarverslag 2020

Een dikke pluim voor alle vrijwilligers die ondanks hun eigen corona belemmeringen en uitdagingen zich zijn blijven inzetten voor hun maatje en mentor. Voor alle vrijwilligers die zich juist in corona tijd hebben aangemeld om vrijwilligerswerk te gaan doen.

En heel trots op ons team dat met zoveel energie en inventiviteit de vrijwilligers heeft ondersteund en allerlei (online) activiteiten en thema avonden heeft georganiseerd en zelfs een nieuw project heeft ontwikkeld.

Ook in coronatijd hebben we ons weer kunnen onderscheiden door onze persoonlijke benadering, ons enthousiasme en betrokkenheid en het leveren van maatwerk.

Ik wens u veel leesplezier en heeft u naar aanleiding van het lezen van dit jaarverslag vragen of wilt u er verder over doorpraten, neem gerust contact met ons op!

Jaarverslag 2020

De projecten van Jong Perspectief worden mogelijk gemaakt door:

Logo 23567
Logo 23568
Logo 23601
Logo 23603
Logo 23569
Logo 23570
Logo 23571

Het laatste Nieuws

Voor het laatste nieuws over onze projecten sturen we 4x Per jaar een nieuwsbrief. Wilt u deze ontvangen, meld u dan aan via deze link

20/3/2023Er is weer een nieuwsbrief uit!

24/1/2023Terugblik Symposium Kansrijke Toekomst

Jong Perspectief Contactformulier

Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ook via dit contactformulier met ons contact opnemen.

Zorg er voor dat u uw gegevens zo zorgvuldig mogelijk invult. Hierdoor kunnen wij u beter van dienst zijn.