Jong Perspectief Jaarverslag

Jaarverslag 2023

Het jaar 2023 begon met een mooi symposium waarin we afscheid namen van Ignas Wajon die 16 jaar lang voorzitter is geweest van Jong Perspectief. Hij kreeg de gemeentepenning van de burgemeester van Zoetermeer overhandigd.
We introduceerden onze nieuwe slogan: Samen.Goed.Doen. En het was de start van een reizende fototentoonstelling die in alle betrokken gemeentes te zien is geweest.
Hoogtepunten van het jaar waren voor veel van onze maatjes de groepsactiviteiten zoals de survivaldag ter afsluiting van het vakantiemaatjesproject, de bingo bij een verzorgingshuis of tuben in Outdoor Valley.
En Jong Perspectief is in het najaar verhuisd van het Croesinckplein naar het Bredewater in Zoetermeer, een fijne plek die goed bereikbaar is en waar je van harte welkom bent!
Bovenal heeft de inzet van onze onmisbare vrijwilligers impact op ruim 200 kinderen en gezinnen. Door de persoonlijke aandacht van de vrijwilliger en de ervaring dat deze persoon naast de gezinnen staat, is het welbevinden van kinderen, jongeren en gezinnen vergroot, is er meer toekomstperspectief en heeft het geleid tot een groter sociaal netwerk. In deze tijd waar financiën vaak leidend zijn, een niet in geld uit te drukken interventie!
Veel leesplezier en leuk als je een reactie achterlaat na het lezen van het jaarverslag via info@jongperspectief.nl

Jaarverslag 2023

Jaarverslag 2022

Het jaar 2022 luidde het eind van de corona pandemie in. Er werden weer huisbezoeken gedaan, maatjes gekoppeld, leuke activiteiten georganiseerd en er waren intervisiebijeenkomsten. De vraag naar maatjes was groot. Het vinden van vrijwilligers om maatje of mentor te worden bleek moeilijker dan in eerdere jaren.

Eind 2022 zijn we een nieuwe slogan gaan hanteren die ons werk kernachtig samenvat: SAMEN.GOED.DOEN. In de nieuwe slogan ligt ons werk besloten en geeft ook mooi weer hoe maatjes vaak jarenlang samen leuke dingen doen!

Dit en nog veel meer is te lezen in ons jaarverslag!

Jaarverslag 2022

De projecten van Jong Perspectief worden mogelijk gemaakt door:

Logo 28609
Logo 28610
Logo 28643
Logo 28645
Logo 28611
Logo 28612
Logo 28613

Het laatste Nieuws

Voor het laatste nieuws over onze projecten sturen we 4x Per jaar een nieuwsbrief. Wilt u deze ontvangen, meld u dan aan via deze link

2/5/2024Maatje gezocht voor Sanne

13/4/2024De nieuwsbrief is weer uit!

Jong Perspectief Contactformulier

Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ook via dit contactformulier met ons contact opnemen.

Zorg er voor dat u uw gegevens zo zorgvuldig mogelijk invult. Hierdoor kunnen wij u beter van dienst zijn.