11/4/2024Terugblik THINK op school

Think wil alle jongeren sterk maken!
Dat was de kernachtige boodschap van Marieke Snel bedenker van THINK op school afgelopen dinsdagmiddag tijdens de THINK sessie georganiseerd voor onze netwerkpartners.
THINK is een geïntegreerd lesprogramma waarbij jongeren ( van elkaar) leren hoe je om kunt gaan met de dingen die je meemaakt en hierin zelf keuzes maakt.
We werden meegenomen in hoe het lesprogramma ( wat meer dan alleen een lesprogramma is) tot stand is gekomen en ontwikkeld is in de afgelopen twaalf jaar. Waarbij het als belangrijk is ervaren dat gemeenten, onderwijs, maatschappelijke organisaties en ouders de krachten bundelen.
De aanwezige scholen gaven aan dat ze mogelijkheden zien en verder willen verkennen hoe zij dit in kunnen zetten. Een beleidsmaker zei na afloop 'Dit sluit zo aan bij de hervormingsagenda jeugd'.
Nieuwsgierig geworden naar THINK op school en wil je een verslag van de middag ontvangen? Stuur dan een mailtje naar: info@jongperspectief.nlNaar overzicht

De projecten van Jong Perspectief worden mogelijk gemaakt door:

Logo 28609
Logo 28610
Logo 28643
Logo 28645
Logo 28611
Logo 28612
Logo 28613

Het laatste Nieuws

Voor het laatste nieuws over onze projecten sturen we 4x Per jaar een nieuwsbrief. Wilt u deze ontvangen, meld u dan aan via deze link

2/5/2024Maatje gezocht voor Sanne

13/4/2024De nieuwsbrief is weer uit!

Jong Perspectief Contactformulier

Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ook via dit contactformulier met ons contact opnemen.

Zorg er voor dat u uw gegevens zo zorgvuldig mogelijk invult. Hierdoor kunnen wij u beter van dienst zijn.