17/2/2022En daar zitten we dan....

Alsof we wekelijks een ‘keukentafel’ gesprek met de Koning hebben.

Vandaag deed de De Telegraaf verslag van het bezoek van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima aan het Oranje Fonds ter ere van het 20 jarig jubileum. Zij spraken daar met projecten die zij in de afgelopen jaren hebben bezocht. En daar waren wij één van. Drie jaar geleden bezocht de Koning het project #SamenSterk, een gezamenlijk initiatief van Humanitas Zoetermeer en Jong Perspectief Het project behelst een gezinsbrede aanpak, waarin we samen met het gezin bekijken welke ondersteuning er tijdelijk nodig is voor ouders en/of kinderen om zelfstandig weer verder te kunnen.

Tijdens het werkbezoek in 2019 sprak de Koning met vrijwilligers en ouders over de impact van deze samenwerking. Afgelopen dinsdag blikten we terug op dat werkbezoek en daarvoor hadden we Ineke van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Meerpunt en Mandy van het Kernteam Gemeente Pijnacker-Nootdorp meegevraagd.
Deze samenstelling weerspiegelt ook de ontwikkeling van het project naar uitbreiding van samenwerking met de formele zorg rond gezinnen. Het was mooi om met elkaar te kunnen laten zien, in dit plezierige en ontspannen gesprek met de Koning en het Oranje Fonds, dat je door samen op te trekken in gezinnen meer bereikt en betere zorg en ondersteuning kunt geven.

We zijn er trots op dat we dit in de afgelopen jaren met elkaar hebben bereikt en hebben er alle vertrouwen in dat we dit in de komende tijd verder kunnen uitbouwen, daar draagt deze koninklijke aandacht zeker aan bij
https://www.telegraaf.nl/.../koning-willem-alexander-is...

Naar overzicht

De projecten van Jong Perspectief worden mogelijk gemaakt door:

Logo 28609
Logo 28610
Logo 28643
Logo 28645
Logo 28611
Logo 28612
Logo 28613

Het laatste Nieuws

Voor het laatste nieuws over onze projecten sturen we 4x Per jaar een nieuwsbrief. Wilt u deze ontvangen, meld u dan aan via deze link

2/5/2024Maatje gezocht voor Sanne

13/4/2024De nieuwsbrief is weer uit!

Jong Perspectief Contactformulier

Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ook via dit contactformulier met ons contact opnemen.

Zorg er voor dat u uw gegevens zo zorgvuldig mogelijk invult. Hierdoor kunnen wij u beter van dienst zijn.