Jong Perspectief Vertrouwenscontactpersoon

Vertrouwenscontactpersoon

Een VCP is iemand met wie je in vertrouwen over twijfels kan praten op het moment dat je een situatie bent beland waarin er sprake was van (seksueel) grensoverschrijdend gedrag. De VCP luistert volstrekt vertrouwelijk naar je verhaal, beantwoord eventuele vragen en ondersteund de hulpvrager bij het nemen van eventuele vervolgstappen. Een VCP is tevens het eerste aanspreekpunt voor grensoverschrijdend gedrag (zoals pesten, seksuele intimidatie, machtsmisbruik, e.d.). Iedereen, dus ook ouders, vertegenwoordigers, leden of derden, kunnen contact opnemen met de VCP. Naast dat ze een luisterend oor bieden, stellen ze samen met het bestuur een preventief beleid op.
Een VCP is geen hulpverlener, maar iemand die samen met de hulpvrager bekijkt welke hulp nodig is en welke acties hiertoe genomen moeten worden.

Contactgegevens vertrouwenscontactpersonen

Binnen Jong Perspectief zijn Renata Schelling en Ignas Wajon vertrouwenscontactpersonen. Beiden hebben hiervoor een certificaat behaald.

De projecten van Jong Perspectief worden mogelijk gemaakt door:

Logo 28609
Logo 28610
Logo 28643
Logo 28645
Logo 28611
Logo 28612
Logo 28613

Het laatste Nieuws

Voor het laatste nieuws over onze projecten sturen we 4x Per jaar een nieuwsbrief. Wilt u deze ontvangen, meld u dan aan via deze link

8/7/2024Er is weer een nieuwsbrief uit!

2/5/2024Maatje gezocht voor Sanne

Jong Perspectief Contactformulier

Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ook via dit contactformulier met ons contact opnemen.

Zorg er voor dat u uw gegevens zo zorgvuldig mogelijk invult. Hierdoor kunnen wij u beter van dienst zijn.